Latest updates

Check the Important info page for latest updates! (4 April 2024)

Monday, August 20, 2007

Liga a III-a: Comentarii legate de componenta seriilor

Zona de est

Transkurier Sfantu Gheorghe ar fi putut ramane foarte bine in seria I, unde a jucat in sezonul trecut.
CSO Ianca si Viitorul Insuratei (echipe brailene) sunt in seria a II-a, dar CF Braila (evident, tot din judetul Braila) a fost repartizata in seria I.
Mai sunt cateva mutari ciudate in zona Bucurestiului. Dodu Bucuresti si FC Chitila - mutate din seria a II-a in seria a III-a, in timp ce Juventus Bucuresti si Aversa Bucuresti fac drumul invers. De notat ca Dodu si Chitila au terminat pe 5, respectiv 13 in ultimul sezon, in timp ce Juventus si Aversa au terminat pe 2, respectiv 9.
Eu repartizasem FC Snagov in seria a III-a, FRF a repartizat-o in seria a II-a.

Zona de vest

FC Cisnadie (Sibiu) a cumparat locul de la Kozara Vantu de Jos (Alba), chiar echipa in fata careia a pierdut barajul de promovare in esalonul al treilea. Soda Ocna Mures apare inca in Liga a III-a, desi se spunea ca FC Sibiu ar fi cumparat locul echipei din judetul Alba.
O echipa din judetul Alba (CSM Sebes) a fost repartizata in seria a V-a, celelalte doua (Inter Blaj si Soda Ocna Mures) in seria a VI-a.
La fel pentru Mehedinti: Building Vanju Mare in seria a IV-a, Auxerre Trans Orsova si Minerul Mehedinti Valea Copcii in seria a V-a.

Daca informatiile din Monitorul de Sibiu si de pe site-ul oficial al Olimpiei Satu Mare se confirma, FC Sibiu va juca in seria a IV-a, iar Olimpia Satu Mare in seria a VI-a.

About me:

Christian, husband, father x 3, programmer, Romanian. Started the blog in March 2007. Quit in April 2018. You can find me on LinkedIn.

No comments:

Post a Comment