Latest updates

Check the Important info page for latest updates! (4 April 2024)

Monday, September 14, 2009

GSP: Cateva precizari

In primul rand, multumiri lui Ionut Iordache pentru articolul de duminica. Probabil nu mai aveau ce pune pe ultima pagina :)

Am reusit sa-l contactez pe Paul Zaharia prin intermediul lui Catalin Tudose de la Sport365. Acolo am publicat si un articol despre posibilitatea de a fi capi de serie in octombrie 2007.

In iunie 2008 am incercat din nou sa-i contactez pe cei de la FRF si am ajuns pana la urma sa discut la telefon cu Paul Zaharia, dar lucrurile s-au oprit aici. Ionut Lupescu chiar mi-a spus sa vin la federatie sa discut cu el.

Dupa ce Razvan Lucescu a devenit selectioner, am incercat din nou si am facut rost de adresa lui de e-mail apeland la Catalin Tolontan si Ionut Iordache. Probabil din lipsa de timp (sau interes) nu a raspuns la acele mesaje.

Sunt doua greseli in articolul lui Ionut.
  • Eu am contactat acele federatii din CONCACAF si OFC, nu ele pe mine.
  • Eu i-am explicat lui Razvan Lucescu cum Romania urca in clasamentul FIFA folosind meciurile amicale. Pentru a imbunatati coeficientul UEFA e suficient sa castigi meciuri in preliminarii.
Si o ultima idee - daca Romania ar fi obtinut un egal in Bulgaria si ordinea tragerii la sorti ar fi ramas aceeasi, grupa Romaniei ar fi fost: Romania, Norvegia, Elvetia, Moldova, Letonia, Luxemburg.

About me:

Christian, husband, father x 3, programmer, Romanian. Started the blog in March 2007. Quit in April 2018. You can find me on LinkedIn.

No comments:

Post a Comment